Dodela novinarske nagrade “Tanja Stanković Boškov”

Bez autora
Apr 11 2012

Narodna banka Srbije (NBS) i dnevni list “Danas” raspisali su ovogodišnji konkurs za dodelu novinarske nagrade “Tanja Stanković Boškov”. Nagrada je ustanovljena radi podsticanja mladih novinara koji prate ekonomske oblasti da stiču i proširuju znanja iz ove oblasti, u znak sećanja na preminulu novinarku ovog lista Tanju Stanković Boškov.Za nagradu mogu konkurisati novinari štampanih glasila s teritorije Republike Srbije starosti do 35 godina koji su specijalizovani za oblast ekonomskog novinarstva.

Dodela novinarske nagrade “Tanja Stanković Boškov”Narodna banka Srbije (NBS) i dnevni list “Danas” raspisali su ovogodišnji konkurs za dodelu novinarske nagrade “Tanja Stanković Boškov”.

Nagrada je ustanovljena radi podsticanja mladih novinara koji prate ekonomske oblasti da stiču i proširuju znanja iz ove oblasti, u znak sećanja na preminulu novinarku ovog lista Tanju Stanković Boškov.

Za nagradu mogu konkurisati novinari štampanih glasila s teritorije Republike Srbije starosti do 35 godina koji su specijalizovani za oblast ekonomskog novinarstva.

Kandidate za nagradu, koja se sastoji od plakete i novčanog iznosa od 150.000 dinara, mogu da predlažu redakcije javnih glasila, finansijske institucije i pojedinci. Uz predlog je neophodno dostaviti najmanje tri objavljena teksta iz oblasti ekonomskog novinarstva.

Obrazložene predloge i tekstove treba dostaviti  redakciji lista “Danas”, glavnom uredniku Zoranu Panoviću, na adresu Alekse Nenadovića br. 9–23/V, Beograd.

Krajnji rok za podnošenje predloga je 15. novembar 2012. godine.

Odluku o dodeli nagrade većinom glasova donosi petočlani žiri, koji su imenovali NBS i redakcija lista “Danas”. Nagrada će biti uručena 3. decembra 2012. godine, na dan kada je novinarka Tanja Stanković Boškov objavila svoj poslednji tekst.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik